NUNTA si BOTEZ

FacebookPinterestShare

Primul nostru eveniment suculent a fost in Oct . 2014 cand ne-am cununat si proiectul AV FABRICAdeFLORI a devenit afacere de familie . Apoi a urmat botezul fetitei noastre , nunta suciulenta si multe alte evenimente la care am participat fie cu marturii, fie cu buchete, fie cu aranjamente pentru masa .

Stim ce insemna sa-ti doresti o zi perfecta.

De aceea, faca vorbe mari si goale, va spunem ca puteti conta pe tot sprijinul nostru pentru ca ziua evenimentului vostru sa fie PERFECTA !!!

Cu prietenie , Maria si Alexandru Suciu.

 Va prezentam proiectul SUCULENTurban cu marturii pentru nunta si botez : #marturiicusuflet


_marturiicusuflet_marturii-cu-plante-naturale-suculente_suculenturban_marturiicusuflet_marturii-cu-plante-naturale-suculente_suculenturban-2_fotor 2016-10-08-marturii collage_marturii-botez1_fotor fotor_14758696123380_marturiicusuflet_marturii-cu-plante-naturale-suculente_suculenturban-7_marturiicusuflet_marturii-cu-plante-naturale-suculente_suculenturban-8_marturiicusuflet_marturii-cu-plante-naturale-suculente_suculenturban-23_marturiicusuflet_marturii-cu-plante-naturale-suculente_suculenturban-25_marturiicusuflet_marturii-cu-plante-naturale-suculente_suculenturban-26_marturiicusuflet_marturii-cu-plante-naturale-suculente_suculenturban-27_marturiicusuflet_marturii-cu-plante-naturale-suculente_suculenturban-28_marturiicusuflet_marturii-cu-plante-naturale-suculente_suculenturban-29_marturiicusuflet_marturii-cu-plante-naturale-suculente_suculenturban-30_marturiicusuflet_marturii-cu-plante-naturale-suculente_suculenturban-32bol-alb_marturiicusuflet_marturii-cu-plante-naturale-suculente_suculenturban

Lasă un răspuns