Aloe Vera, 7 intrebuintari magice

FacebookPinterestShare

Imposibil sa nu fi auzit despre Aloe Vera si minunile pe care le realizeaza aceasta planta suculenta . Toata lumea este indragostita de Aloe asa ca niciodata nu vei da gresi cu un aranjament cu Aloe sau daca iti vei orna spatiul personal de acasa sau de la birou cu aceasta planta miraculoasa, cu aspect gras, verde crud si transparent in lumina . Aloe-Vera-suculent urban

Aloe Vera se foloseste in medicina de foarte mult timp. Originara nordului Africii, astazi este plantata in scop industrial in zonele cu climat tropical .

unu. Accelereaza vindecarea leziunilor cutanate si arsurile

doi. Hidrateaza pielea , pastrand-o elastica si sanatoasa . De asemenea, contribuie la echilibrarea nivelului pH-ului pielii.

 trei. Alternativa la pasta de dinti chimica. se poate folosi in locul pastei de dinti, aportul de vitamina C fiind foarte mare dar si proprietati antibacteriene si antimicrobiene
aloe vera - suculent urban
Varietatea cea mai bogată din punct de vedere nutritiv este Aloe Barbadensis Miller. Gelul din interiorul frunzei reprezinta unul dintre cele mai complete suplimente nutritive, continand peste 200 de compusi activi.
patru: Detoxifica organismul
cinci: Se poate folosi la stropirea culturilor de fructe si legume pentru indepartarea anumitor bacterii
sase: Lupta impotriva cancerului de san
sapte: sanatate cardio vasculara – reduce riscului de boli cardiovasculare si reducerea colesterolului, facand sangele mai subtire.
Planta de aloe este o sursă bogată de minerale precum calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru si zinc, dar este şi printre puţinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E şi acid folic, care nu pot fi asimilate corespunzător doar prin alimentaţie.

sursa: http://sfatulparintilor.ro/…/aloe-vera-10-beneficii-pentru-sanatatea-ta ; http://www.csid.ro/…/aloe-vera-aloe-barbadensis-11431678/ ; http://www.dcnews.ro/aloe-vera-beneficii-vindeca-arsurile-detoxifica-organismul-mentine-tineretea-pielii_465833.html